Liga Raketa

Ko smo mi

Liga Raketa eSports je osnovana u Aprilu 2019. godine. Mi smo vodeća eSport organizacija fokusirana na Rocket League u regiji Jugoistočne Evrope.
Privukli smo igrače iz 12 država kroz naša takmičenja - od trunira, community igara, pa do našeg glavnog takmičenja - SERLC, gdje se najbolji igrači iz regije bore za titulu regionalnog šampiona, kao i novčane nagrade.

Šta radimo

Naša takmičenja streamamo uživo, te nudimo kvalitetan komentar i kontakt sa publikom tokom utakmica. Povremeno održavamo i intervjue sa interestantnim igračima i pojedincima, sarađujemo s drugim eSport organizacijama iz Evrope, te promovišemo relevantne proizvode i usluge.
Naša raznovrsna dešavanja nude mnoštvo benefita za sponzore i partnere - pročitajt više u tekstu ispod.

Šta Nudimo

Za Igrače

Natjecateljsko iskustvo i šansu da igrate proti najboljih pojedinaca iz regije. Ne samo da ćete imati šansu da pokažete svoje vještine, nego ćete i sresti najbolje igrače i upznati ih, možda čak i postati ekipa s njima! Dobijate izloženost i prepoznatljivost, čime vam je olakšano da budete primjećeni od strane postojećih eSports ekipa i organizacija.

Za Sponzore i Partnere

Privucite pažnju gejmera i obožavatelja elektronskih sportova kroz direktno izlaganje tokom naših Live događaja - utakmica, turnira, intervjua i zabavnih aktivnosti u zajednici. Promovišite svoje proizvode i usluge pravoj publici. Kroz sponzorisanje, šaljete poruku gejmerima u regiji - da vam je stalo do njih i do elektronskih sportova! Nemojte propustiti priliku da podržavanjem nas, unaprijedite i svoje poslovanje.

Šta pokušavamo postići

Naš osnovni cilj je da uspostavimo konzistentan i održiv takmičarski ekosistem za Rocket League scenu jugoistočne Evrope. Naše glavno takmičenje - Rocket League Šampionat Jugoistočne Evrope (skraćeno SERLC) - je naš način da idemo ka takvoj budućnosti.
To je samo prvi korak ka dugoročnom planu: Prepoznatljiva i respektabilna, svjetski poznata eSports tradicija.

Kako ćemo to uraditi?

Kao i svaki veliki poduhvat, postoje rizici, ovisnosti i prepreke koje moramo preći, a za nas je glavna prepreka finansiranje. Oslanjamo se na donacije i sponzorstva, što znači da ne možemo dostići svoj puni potencijal bez pomoći.
Nedostatak redovnog i pouzdanog finansiranja nas ipak nije zaustavio. Uspjeli smo da podijelimo nagrade i do vrijednosti 300€ kroz naše događaje. Zamisli šta bismo mogli uz dodatnu pomoć!

S ponosom možemo reći da smo dostigli mnogo toga, uprkos finansijskim i drugim preprekama u prošlosti, pa smo privukli stotine igrača i gledaoca u kratkom, dvogodišnjem periodu.
Naši sadržaji se stalno mijenjaju i unapređuju, uvijek pokušavamo smisliti nove ideje kako bismo dali sve od sebe da Rocket League scenu jugoistočne Evrope učinimo što privlačnijom drugima, kakva je i nama.

Naša strast nas vodi. Nastavićemo da radimo prema našim ciljevima i ambicijama, a to je obećanje!

Neki
Brojevi i Činjenice

350+ pratioca

Ukupno 180 sati Live streama

240+ Video sadržaja

240 videa na YouTube-u

400 Članova

Naš rastući community na Discordu

150+ Igrača

Rocket League igrači iz cijelog svijeta

46 Ekipa

Najbolje ekipe iz regije, kroz pet sezona SERLC-a

300+ Utakmica

Turniri, Šampionati, Community mečevi itd.

error:
BALBAL